Impuls glukozowy prażonych otrąb pszennych (roasted wheat bran), 30 g (id73opsz).

id73opsz

Otręby pszenne prażone były przygotowane tak samo, jak płatki owsiane. Są niesmaczne, a ich impuls glikemiczny różni si bardzo swoją wielkością i kształtem od impulsów glikemicznych płatków i otrąb owsianych.

Ten wpis został opublikowany w kategorii cukrzyca. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s