Impuls glukozowy płatków owsianych (oat meal), 30 g (id71pow).

id71pow

Płatki owsiane były gotowane w samej tylko wodzie, aby wyeliminować wpływ węglowodanów oraz innych składników odżywczych zawartych w mleku.

Odważone 30 g płatków zostało wsypane do rondelka, dodano kubek wody z kranu i gotowano do zawrzenia. Po zagotowaniu całość była intensywnie kilkakrotnie mieszana łyżką, aby nie wykipiała.

Ten wpis został opublikowany w kategorii cukrzyca. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s